Terenuri sportive

Sfaturi pentru noul dvs. teren sportiv

La proiectarea unui nou teren sportiv, mai întâi stabilim întotdeauna publicul-țintă şi identificăm viitorii utilizatori activi. Trebuie ştiut care va fi sportul principal. Câte persoane vor folosi zilnic/săptămânal terenul sportiv? Ce necesităţi trebuie să satisfacă infrastructurile de servicii? Sunt necesare plasele pentru prinderea mingilor şi gardurile în jurul terenului? Ne ghidăm partenerii de-a lungul întregului proces de planificare a terenului sportiv, pentru ca în final să putem implementa o soluție ideală şi rentabilă.

gumiburkolat, multifunkcios-sportpalya, ontottgumi, rekortan
gumiburkolat, multifunkcios-sportpalya, ontottgumi, rekortan

Fiecare sport are propriile sale caracteristici unice, pe care le luăm în considerare pe parcursul proiectării şi construirii terenului.

Indiferent dacă este vorba despre renovarea unui teren sportiv asfaltat, construit în anii 70-80, sau despre amenajarea unui nou teren, vom oferi soluţia optimă pentru dvs. pe baza experienței noastre profesionale.

Inclusiv în cazul terenurilor sportive din tartan, sunt disponibile mai multe soluții tehnice, care corespund unor niveluri de costuri diferite. Terenurile sportive turnate din cauciuc reprezintă, într-adevăr, vârful în ceea ce priveşte durata de viaţă şi numărul posibilităţilor de utilizare. Cu toate acestea, în rândul clienţilor noştri, cel mai popular tip de pavaj este recortanul, urmat strâns de gazonul artificial.

Cum să alegeţi tipul ideal de teren sportiv

În diferite sisteme de terenuri sportive turnate din cauciuc pot exista mari variații în ceea ce priveşte caracterul suprafeţei. Tipurile de teren şi culorile obişnuite şi acceptabile ale liniilor de pe teren variază de la sport la sport. Diferitele sporturi necesită plase pentru prinderea mingilor de tipuri diferite. Pentru diferitele grupe de vârstă şi în funcţie de situarea terenului se recomandă utilizarea unor plase de siguranţă de înălţimi diferite.

Nu vă pierdeţi în detalii! Solicitaţi o consultaţie gratuită, în cadrul căreia vom stabili în comun toate detaliile practice importante, chiar la faţa locului!

Idei pentru terenuri sportive:
 1. 1

  Uneori mai puțin este mai mult! Să nu vă propuneţi să trasaţi liniile pentru toate sporturile pe noul dvs. teren

 2. 2

  Să determinăm în timp care va (vor) fi cel(e) mai important(e) sport(uri) pe noul teren din tartan

 3. 3

  Să asigurăm distanța optimă faţă de vegetaţie, reducând astfel costurile de exploatare

 4. 4

  De preferinţă, să nu instalăm garduri în jurul terenului sportiv în zonele dens populate

 5. 5

  Panoul informativ trebuie postat într-un loc și mod vizibil

rekortan-kft

Şi dvs. vă doriţi un nou teren sportiv din tartan? Cereți o ofertă!