Pavaje pentru terenuri de joacă

Idei creative pentru noul dvs. teren de joacă]

Suprafaţa turnată din cauciuc sau din recortan este intrinsec asociată cu terenurile de joacă creative ale zilelor noastre, atât în gândirea dezvoltatorilor, designerilor şi constructorilor, cât şi în cea a utilizatorilor. Posibilitățile tehnice s-au dezvoltat enorm în ultimii ani și decenii, astfel încât în zilele noastre este deja firesc că suprafeţele cu gazon sintetic şi cele din cauciuc, sigure, moi şi colorate, capabile să deservească chiar şi mase mai mari de utilizatori, alternează între elementele de joacă, leagănele, cutiile de nisip şi zonele de odihnă de calitate.

jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan

În măsura în care participăm de la bun început la crearea conceptului unui nou parc de agrement sau teren de joacă, puteţi fi absolut sigur că, dincolo de adaptarea recomandărilor profesionale şi a trendurilor la planuri, ne vom baza şi pe experienţa noastră părintească în realizarea unei suprafeţe viabile şi sigure.

Chiar şi în situaţiile în care lucrăm pe baza unor planuri gata făcute, ne raportăm constructiv la realizarea lucrării şi ne împărtășim opiniile despre terenul de joacă, astfel încât cei mai importanţi utilizatori ai acestuia, copiii, să-l poată lua în stăpânire cu cea mai mare bucurie şi pentru ca terenul de joacă să deservească nevoile speciale ale diferitelor grupe de vârstă.

Jocuri care inspiră

Majoritatea terenurilor de joacă din ziua de azi includ elemente inovatoare şi tinereşti, care dezvoltă creativitatea copiilor. Un teren de joacă poate dezvolta nu numai abilităţile motorii, ci şi gândirea socială şi spiritul de echipă.

O atenție specială trebuie acordată instrumentelor de joacă sigure şi inspiratoare, disponibile pe o scară tot mai largă, care satisfac şi nevoile speciale ale copiilor cu dizabilități. Terenul de joacă este al tuturor copiilor. Firma noastră doreşte să-l pună la dispoziţia tuturor!

Idei pentru terenurile de joacă:
 1. 1

  Asigurați un mediu închis și sigur pentru terenul de joacă

 2. 2

  Terenul de joacă trebuie să includă, pe cât posibil, elemente de joacă pentru toate grupele de vârstă

 3. 3

  Clădirea auxiliară să trebuie să aibă toaletă, loc pentru spălarea mâinilor şi, dacă grupul-ţintă este grupa de vârstă cea mai tânără, loc pentru schimbat scutece

 4. 4

  Să ne gândim şi la părinţi ‒ se recomandă amplasarea de bănci

 5. 5

  Elementele mediului construit trebuie combinate generos cu copacii care oferă o umbră naturală, cu arbuștii și vegetația naturală

jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan
rekortan-kft

Şi dvs. vă doriţi un nou teren de joaca creativ? Cereți o ofertă!