Piste de atletism

Sfaturi pentru noua dvs. pistă de atletism

Indiferent dacă este vorba despre o pistă de atletism în scopuri de hobby, pentru cluburi de atletism sau competiţii, colaborăm cu plăcere la proiectarea şi realizarea noii piste.Nu vă vom plictisi, la prima noastră întâlnire, cu detaliile profesionale legate de ordinea straturilor, finisher şi IAAF, ci vom stabili împreună care sunt, de fapt, aşteptările dvs. faţă de pista de atletism. Fiind în posesia mai multor sisteme de construcţie, dintre care unele atestate inclusiv la nivel internaţional, putem afirma cu certitudine că vă putem oferi soluții aplicabile în orice scop de utilizare.

futopalya-felujitas
futopalya-felujitas

În ţară sunt tot mai multe piste de atletism trecute de apogeul vieţii. După o examinare amănunțită şi cu tehnologiile profesionale adecvate, prin reconstruire sau procedura de retopping,, putem renova aceste piste atât de populare odinioară. Renovarea presupune, de regulă, costuri semnificativ mai mici decât construirea unei piste noi. Având în vedere renaşterea preconizată a acestui sport în contextul viitorului campionat mondial de atletism de la Budapesta, firma noastră este pregătită şi pentru acest tip de lucrări.

Cum veţi avea cea mai bună pistă de atletism din zonă

Evaluarea unei piste de atletism depinde de mai mulţi factori. Cât de dură este suprafaţa? Oare este destul de încăpătoare pentru alergătorii din direcţii opuse? Poate fi folosită chiar şi seara, are iluminat? Dispune de marcajele adecvate, necesare pentru organizarea de concursuri pentru diferitele grupe de vârstă, potrivit sistemul competițional al Asociației Maghiare de Atletism? Sunt date condițiile pentru întreținerea pistei?

Nu vă pierdeţi în detaliile legate de amenajarea pistei de atletism! Solicitaţi o consultaţie gratuită, în cadrul căreia vom stabili în comun toate detaliile practice importante, chiar la faţa locului!

Idei pentru pistele de atletism:
 1. 1

  Să facem un sondaj cu privire la câtă cerere există pentru noua pistă de atletism. Să determinăm lungimea şi lăţimea pistei pe baza rezultatelor sondajului

 2. 2

  Dacă este vorba despre o pistă de atletism construită în scopuri de hobby, nu este o problemă dacă aceasta urmăreşte topografia mediului şi se integrează astfel mai bine în peisajul ambiant

 3. 3

  Când stabiliți culoarea pistei dvs., luați în considerare și întreținerea acesteia

 4. 4

  Dacă este posibil, pista de atletism să nu se intersecteze cu alte drumuri

 5. 5

  Dacă va fi o pistă circulară, să ne gândim şi la menținerea mediului natural al pistei

rekortan-kft

Şi dvs. vă doriţi un nou teren sportiv din tartan? Cereți o ofertă!